Onze allerlaatste Nieuwsjes!

   
   

Nieuw:

Bierplankje 3 suggesties van de tap in glaasjes van 15cl.

 SUGGESTIES:

 

Op fles :

Microbrouwerij Bryggja – Moerkerke
Bryggja bruin 33 cl (8% - bruin – vol evenwichtig met een lichte kruidigheid)
Amuse 33 cl (6,5% - blond –kruidig aperitiefbier)

Brouwerij Rodenbach – Roeselare
Rodenbach Alexander 75 cl – limited edition  (5,6% - roodbruin – blend van 1/3 jong bier met 2/3 gedurende 2 jaar op eiken vaten gerijpt bier. Deze blend ondergaat een maceratie van krieken)

Brouwerij De Leite – Ruddervoorde
Bon Homme 33 cl (6,5% - bruinrood - aroma van karamel met lichte hop, moutige smaak gaat over in een fijne bitterheid)

Brouwerij Den Tseut – Oosteeklo
Den Tseut 33 cl (6,5% - donkerblond – volmoutig, licht bitter met zoete afdronk)
Den Bi3r 33 cl (9,5% - blonde tripel – dry hopping, bitter en kruidig)
 ’t Zeemken 33 cl (8,5% - sterk blonde tripel met aanwezigheid van honing)

Brussels Beer Project – Brussel
Delta IPA 33 cl (6,5% - blonde saison – frisse bitterheid met toetsen van  lychee en passievrucht)
Grosse Bertha 33 cl (7% - witbier, tarwebier – fris en iets zoutig)
Dark Sister 33 cl (6,6% - donker – IPA – smaak van tropisch fruit en chocolade)

Brouwerij Bourgogne des Flandres – Brugge
Bourgogne des Flandres 33 cl (5,00% - roodbruin – licht zuur – zoet – met  rode vruchten)

De Plukker – Poperinge
Keikoppenbier 33 cl (6,1% - donkerblond – zacht bitter – citrustoets)
Tripel Plukker Bio 33 cl (7,5% - blond – frisse, zoete tripel met aanwezigheid van banaan)
All Inclusive IPA 33 cl - in beperkte oplage !! (8% - donkerblond – volle en  sterke hopsmaak)

Brouwerij Millevertus – Breuvanne
La Mère Vertus 33 cl (9% - donkerblonde tripel – licht zoet met een hopbittere afdronk – 5 soorten mout van hop)
La Papesse 33 cl (10,75% - bruine quadrupel – aroma van karamel en chocolade)
La Vertus Ose 33 cl (6% - goudblond – met spelt – licht bitter met  aroma van sinaasappel)

Brouwerij De Meester – Harelbeke-Stasegem
Meester Tripel 33 cl (10,5% - bronskleurig – fruitige tripel)
Meester Quadrupel 33 cl (9,5% - donker – complex bier met een uitgesproken                                                           koffiesmaak en een zoete afdronk)
Dul Meesterke 33 cl (8,5% - donker amber – volmoutig bier met een zoet en  fruitig aroma)

Brouwerij Het Nest – Oud-Turnhout
Dead Man’s Hand 33 cl – het recept van dit bier is van Het Nest, maar wordt  gebrouwen in brouwerij Pirlot in Zandhoven  (10% - zwart – gerijpt op eiken vaten – smaak  van koffie en mokka)
Schuppenboer Grand Cru Cognac 33 cl (10% - blond – zoet, kruidig met  wat vanille)
Four Aces Black IPA 33 cl (7% - donker – volmondig met een aroma en smaak van citrus)

Bierfirma Hedonis – Asper (Gent)
Ouwen Duiker 33 cl (7% - donkerblond – fruitige geur – bittere smaak)
Suzanne 33 cl (5% - blond – VOLLEDIG SUIKERVRIJ – aroma van rabarber en  witte druiven)
Kiss my Stout 33 cl (6,6% - zwart – aroma van rook, koffie en chocolade)

Brouwerij Viven – Sysele
Viven Master IPA 33 cl (7% - blond – bitter met een toets van citrus)
Viven Smoked Porter 33 cl (7% - donker – aroma van gerookte noten en lichte likeur)

Bierfirma l’Arogante – Gent
l’Arogante 33 cl (7,2% - blond – fruitig aroma en een zachte bitterheid)
Stout-Ish 33 cl (5,5% - donker  aroma van pure chocolade en koffie – NIET zoet volle lichthoppige, kruidige smaak)

Op ’t vat : 

Two Faced Jack - Brouwerij Het Nest   33cl / 25 cl / 15 cl 10% - donkere quadrupel – toets van pruimen en donkere bessen - cascade hop)                                                   

White Widow – Brouwerij De Hoorn   25 cl / 15 cl  (7,2% - blond bier gemaakt met 40% tarwe – fruitig en fris karakter) 

Steenbrugge blond – Brouwerij De Gouden Boom  33 cl/25 cl/15 cl  (6,3% - blond abdijbier – warme, volle smaak – fruitig licht gerookt gistingsaroma)

 

St. Bernardus Abt 12 – St Bernardus 33 cl / 25 cl / 15 cl  (10,5% - donkerbruin - fruitig aroma en zachte, volmondige smaak)  


Om jullie nog beter te begeleiden in ieders bierkeuze, volgt Sabine nu ook een cursus Zythologie.    

De keuken is open van 12 tot 22 uur (tussen 14 en 18 uur hangt dit af van de drukte en het aanwezige personeel).